Έκθεση “Chem 2017”. Eπειδή “Όλα είναι Χημεία”, θα είμαστε εκεί!

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε τη συμμετοχή μας στην Έκθεση “Chem 2017”, τη 10η Έκθεση Χημικών, Εργαστηριακού Εξοπλισμού & Ποιοτικού Ελέγχου με ειδική παρουσίαση της Ecolink17.

H Έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο Εκθεσιακό Κέντρο του ΜEC στην Παιανία, από τις 24-26 Νοεμβρίου 2017.

Η ALS Αναλυτικά Εργαστηριακά Συστήματα ΑΕΒΕ συμμετέχει για 6η συνεχόμενη φορά στην Έκθεση Chem από το 2000, έτος ίδρυσης της εταιρείας.

Θα έχουμε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε στους επισκέπτες του περιπτέρου μας νέες αντιπροσωπείες μας και τα προϊόντα τους, όπως την Analytik Jena Γερμανίας, Stanhope-Seta Αγγλίας, PharmaTest Γερμανίας, Froilabo Γαλλίας, Glass Expansion Αυστραλίας κ.ά., καθώς και νέα προϊόντα παλαιότερων αντιπροσωπειών μας, από την Milestone Ιταλίας, Micromeritics Αμερικής, Sympatec Γερμανίας κ.ά.

Με μεγάλη χαρά θα συζητήσουμε με τους επισκέπτες μας τις τρέχουσες ανάγκες τους για την κάλυψη των αναγκών στον εξοπλισμό των αναλυτικών εργαστηρίων τους. Έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό από το τμήμα πωλήσεων, καθώς και το τεχνικό τμήμα της εταιρείας μας , θα βρισκεται εκεί για να απαντήσει σε όλα τα ερωτήματα, εμπορικά, αναλυτικά ή τεχνικά, σχετικά με τις σύγχρονες τεχνολογίες, τεχνικές και τάσεις.

 

Επίσης, έχουμε τη χαρά να σας γνωστοποήσουμε ότι, σε ειδική αίθουσα σεμιναρίων που θα λειτουργεί εντός του Εκθεσιακού χώρου, η εταιρεία μας διοργανώνει την Κυριακή 26 Νοεμβρίου δύο παρουσιάσεις με θέματα:

Θέμα Α. Φασματοσκοπία Ατομικής απορρόφησης – Εγκεκριμένες μέθοδοι για διάφορες εφαρμογές
Ώρα:
11:30πμ – 12:30μμ
Ομιλήτρια : Mrs Katrin Klemm –  Application Specialist AAS, Analytik Jena AG

Θέμα Β. Ο νέος στοιχειακός αναλυτής CompEAct του οίκου Analytik Jena
Ώρα: 12:45μμ-13:15μμ
Ομιλήτρια
: Mrs Konstantina Tasiouka – Regional Sales Manager Europe, Analytik Jena AG

Η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ. Θα είναι χαρά και τιμή για μας η παρουσία σας.  Δηλώστε το ενδιαφέρον σας τηλεφωνικά (2106983974) ή αποστέλλοντας e-mail (info@alssa.gr) το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου.

Κατεβάστε την προσωπική σας Πρόσκληση! Σας περιμένουμε στο Περίπτερο Α3!

Περισσότερες πληροφορίες για την Έκθεση Chem 2017 στο www.chem-ecolink.gr

 

Σημείωση: Οι φωτογραφίες είναι από τη συμμετοχή μας στην προηγούμενη έκθεση Chem 2013