+302106983974 info@alssa.gr

Συστήματα Καθαρισμού Νερού

Η Purite κατασκευάζει, εγκαθιστά και υποστηρίζει πλήρως πρότυπα και ειδικά κατασκευασμένα συστήματα καθαρισμού νερού για χρήση σε εργαστηριακές, υγειονομικές και βιομηχανικές εφαρμογές. Προσφέρει ασυναγώνιστους πόρους σχεδιασμού και μηχανικής και εμπειρία σε ένα ευρύ φάσμα τεχνολογιών καθαρισμού του νερού.

Εύχρηστα συστήματα που παρέχουν την ποιότητα και την ποσότητα νερού που χρειάζεται κάθε εργαστήριο

  • Εξασφαλίσμένα εγγυημένη ποιότητα του νερού που απαιτείται για την εφαρμογή του εργαστηρίου σας
  • Εύκολη αναβάθμιση υπαρχόντων συστημάτων οποιουδήποτε προμηθευτή στα τελευταία ειδικά αναπτυγμένα συστήματα της Purite
  • ECO Option, μια έξυπνη επιλογή αναμονής διαθέσιμη για επιλεγμένες εργαστηριακές μονάδες για να σας βοηθήσει να ανακτήσετε έως και το 50% του νερού και να εξοικονομήσετε ενέργεια
  • Συνδεσιμότητα WiFi διαθέσιμη στα συστήματα καθαρισμού νερού Select

Διαπιστευμένα & αξιόπιστα συστήματα καθαρισμού νερού υγειονομικής περίθαλψης

Με εγκατεστημένη βάση σε νοσοκομεία, ιδιωτικούς οργανισμούς και εργαστήρια σε όλο τον κόσμο, η Purite είναι ο κορυφαίος προμηθευτής προηγμένων βιοεπιστημών και συστημάτων καθαρισμού του νερού υγειονομικής περίθαλψης. Προσφέρονται λύσεις για νεφρική αιμοκάθαρση, συμπεριλαμβανομένων συμπαγών συστημάτων οικιακής χρήσης και συστημάτων μεγάλου όγκου για θαλάμους πολλαπλών κρεβατιών, καθώς και προηγμένα συστήματα καθαρισμού νερού για υπηρεσίες κλινικού αναλυτή, απολύμανση και αποστειρωμένα τμήματα υπηρεσιών.

Προηγμένη βιομηχανική τεχνολογία καθαρισμού νερού

Η εταιρεία Purite σχεδιάζει, κατασκευάζει και υποστηρίζει πλήρως τεχνικά προσαρμοσμένης κατασκευής (custom made) συστήματα καθαρισμού νερού για χρήση σε όλη τη βιομηχανία. Η τεχνογνωσία της εταιρείας καλύπτει την παροχή ακατέργαστου νερού, την τροφοδοσία λέβητα, το νερό ψύξης, το νερό για τη διαδικασία, CIP και SIP, την ανακύκλωση του νερού λυμάτων και τη διάθεση λυμάτων, εφαρμογές χαμηλού και μεγάλου όγκου, με ποιότητα νερού έως 18,2 MW.cm.

Συστήματα καθαρισμού και κατά παραγγελία αντλίες νερού για οποιοδήποτε σύστημα

Παρέχονται αξεσουάρ υψηλής ποιότητας για τον χημικό καθαρισμό συστημάτων αντίστροφης όσμωσης και την απολύμανση των συστημάτων διανομής. Η mini Pure Water Boost Pump είναι μια κατά παραγγελία αντλία ώθησης νερού, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί με οποιοδήποτε καθαρό σύστημα νερού.