+302106983974 info@alssa.gr

Ο σταθμός πολλαπλών αντιδράσεων Xelsius

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι η ALS SA είναι ο αποκλειστικός διανομέας στην Ελλάδα του επαναστατικού και μοναδικού Reaction Station Xelsius της LabTech και ανυπομονούμε να απαντήσουμε στις ερωτήσεις και τα αιτήματά σας.

Τι είναι το Xelsius;

Πολλοί από εσάς έχετε επικοινωνήσει μαζί μας στο παρελθόν με αιτήματα για λύσεις σχετικά με το πώς να οργανώσετε το εργαστήριό σας και να γίνετε πιο παραγωγικοί. Ειδικά σε ερευνητικά εργαστήρια, όπου πρέπει να πραγματοποιηθούν πολλές αντιδράσεις, η εξοικονόμηση χώρου και χρόνου μπορεί να είναι ζωτικής σημασίας για τη διατήρηση ομαλών συνθηκών λειτουργίας σε περιόδους υψηλού φόρτου εργασίας.

Για όλους εσάς που προσπαθείτε να επιλύσετε αυτά τα ζητήματα, η LabTech είναι εδώ για να σας βοηθήσει παρουσιάζοντας το νέο σταθμό αντίδρασης Xelsius! Με 10 ανεξάρτητα θερμοστατούμενα και αναδευόμενα κελιά αντιδράσεων και εύρος θερμοκρασίας μεταξύ -20C έως 150C, το Xelsius είναι το ιδανικό σύστημα για τον έλεγχο και την παρακολούθηση των αντιδράσεών σας.

Επιπλέον, το Xelsius έχει τις υψηλότερες δυνατότητες στην αγορά, όσον αφορά τα ποσοστά θέρμανσης και ψύξης ελαχιστοποιώντας το χρόνο λειτουργίας και το κόστος.

Μάθετε περισσότερα για τις τεχνικές παραμέτρους, τις προδιαγραφές και τις δυνατότητες του Xelsius.