+302106983974 info@alssa.gr

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με την εταιρεία Applied Rigaku Technologies, Inc. !

Από το 1951 η αμερικανική εταιρεία αποτελεί καινοτόμο φορέα στον τομέα των αναλυτικών οργάνων με χρήση ακτινών Χ με δραστηριότητα στην Ευρώπη, στην νότια και βόρεια Αμερική καθώς και στην Ασία. Τα στοιχειακά φασματόμετρα EDXRF (Energy Dispersive X-Ray Fluorescence) προσφέρουν την δυνατότητα μη καταστροφικής ανάλυσης στερεών και υγρών δειγμάτων, πούδρας, επιστρώσεων και μεμβρανών με εφαρμογές σε ένα ευρύ φάσμα της βιομηχανίας όπως τα πετρελαιοειδή, τα καύσιμα, οι καταλύτες, τα πλαστικά, τα υφάσματα, τα τρόφιμα, οι ζωοτροφές, τα λιπάσματα, το χώμα, τα προϊόντα φροντίδας, τα λύματα, τα φίλτρα αέρα και τα γεωλογικά υλικά.

Η υψηλή ποιότητα και η τεχνολογία αιχμής του κορυφαίου αμερικανικού κατασκευαστικού οίκου Applied Rigaku Technologies, Inc, σε συνδυασμό με την πολύχρονη εμπειρία μας στην προώθηση και υποστήριξη ευρείας γκάμας αναλυτικών οργάνων και τη διαρκή εκπαίδευση του προσωπικού μας από τα τμήματα πωλήσεων, εφαρμογών και τεχνικής υποστήριξης του οίκου, αποτελούν εγγύηση για την κάλυψη των αναγκών των πελατών μας.

Καλωσορίζουμε την Applied Rigaku Technologies, Inc. και ευχόμαστε μια παραγωγική συνεργασία!