Το νέο Look Book 2018 της Glass Expansion!

Η εταιρεία Glass Expansion Αυστραλίας κατασκευάζει εξαρτήματα των συστημάτων εισαγωγής δείγματος ICP οπτικής εκπομπής (ICPOES) και ICP φασματομετρίας μάζας (ICPMS) από τις αρχές της δεκαετίας του 1980. Διαθέτει λύχνους, πηνία, spray chambers, κώνους, αλλά και πρωτότυπα και πρωτοποριακά συστήματα εισαγωγής δείγματος για κάθε κατασκευαστή και μοντέλο ICP.

Η πεποίθηση της εταιρείας είναι ότι η βέλτιστη σχεδίαση, η κατασκευή αλλά και το service της είναι συστατικά όλα απαραίτητα για την επίτευξη της ύψιστης ποιότητας των τελικών προϊόντων της.

Έχει αναπτύξει μοναδικές, πρωτοποριακές και αποκλειστικά δικές της κατασκευαστικές μεθόδους που επιτρέπουν την παραγωγή εξαρτημάτων μέγιστης μηχανικής αντοχής και διαστασιολογικής ακρίβειας σε επίπεδο μικρόμετρου, ώστε να καλύπτει τις πλέον αυστηρές προδιαγραφές σχεδίασης και κατασκευής.

Αν ζητάτε τις καλύτερες επιδόσεις από το ICP σας, διαλέξτε ένα σύστημα εισαγωγής δείγματος από τον κατάλογο της Glass Expansion, της εταιρείας που αναγνωρίζεται παγκοσμίως για την εξαιρετική της ακρίβεια, την αποτελεσματικότητα κόστους και την αναπαραγωγιμότητα αποτελεσμάτων των προϊόντων της.

Κατεβάστε το νέο Look Book της εταιρείας και βρείτε ανάμεσα στις περιγραφόμενες τεχνικές και προϊόντα εκείνο που ταιριάζει στις ανάγκες σας και απελευθερώστε τη δύναμη του ICP σας. Δείτε περισσότερα και αναλυτικές πληροφορίες στο www.geicp.com.