Έναρξη συνεργασίας με τον κατασκευαστικό οίκο Labo Inc.!

 

Είμαστε στην ιδιαίτερα  ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη συνεργασίας της ALS AEBE με τον τουρκικό κατασκευαστικό οίκο Labo Inc.!

Η εταιρεία Labo Inc. παράγει υψηλής ευαισθησίας υδατόλουτρα κυκλοφορίας νερού καθώς και εργαστηριακές συσκευές ελέγχου για εξυπηρέτηση αναγκών ψύξης και θέρμανσης, διαθέτοντας εμπειρία και τεχνογνωσία 37 και πλέον ετών.

Η εταιρεία παρέχει στους πελάτες της, με τον καλύτερο τρόπο, τη δυνατότητα αξιοποίησης των σύγχρονων τεχνολογιών μέσω της γνώσης του έμπειρου προσωπικού της στον συγκεκριμένο τεχνολογικό τομέα. Προσφέρει παράλληλα λύσεις εξατομικευμένες στις ανάγκες των πελατών της με σκοπό την αύξηση της παραγωγικότητας και των πλεονεκτημάτων των εργαστηρίων τους.

Πεποίθηση της εταιρείας είναι ότι η παραγωγή ενός καλού προϊόντος δεν είναι από μόνη της αρκετή.  Θα πρέπει αυτό να παραδίδεται στον προβλεπόμενο χρόνο και σε καλή κατάσταση. Για το λόγο αυτό, φροντίζει διαρκώς να παρακολουθεί και να βελτιώνει την αλυσίδα διακίνησης των προϊόντων της διεθνώς, μέσω της δημιουργίας επίσημων τοπικών αντιπροσώπων.

Βάση της εταιρείας Labo Inc. είναι η μητρική εταιρεία Numan Teknik η οποία ιδρύθηκε το 1981 με πλήρως ίδια κεφάλαια. Η Numan Teknik έγινε γρήγορα solution partner μεγάλων πλήθους εταιρειών σε όλη την Τουρκία. Από την ίδρυσή της ακολούθησε σταθερά τα βήματα της τεχνολογικής εξέλιξης μέχρι και την ίδρυση της Labo Inc., η οποία διαθέτει πλήρες τμήμα παραγωγής καθώς και προηγμένο τμήμα έρευνας και ανάπτυξης (R&D) για εργαστηριακούς σκοπούς.

Η Labo Inc. διαχειρίζεται και ολοκληρώνει επιτυχώς τεράστιο αριθμό εγκαταστάσεων, σχεδιασμού και σειράς κατασκευαστικών projects για πολυάριθμους εθνικούς και πολυεθνικούς πελάτες της, με τους εξειδικευμένους μηχανικούς που διαθέτει, αλλά και χάρη στη σχεδιαστική δύναμη της πολύχρονης εμπειρίας της στον τομέα των συγκεκριμένων συσκευών. Έχει τη δυνατότητα τόσο στο εσωτερικό της Τουρκίας αλλά και στο εξωτερικό, χάρη στο ευρύ και άρτια οργανωμένο δίκτυο αντιπροσώπων, να ανταποκρίνεται πλήρως και έγκαιρα στις ανάγκες των πελατών της, των οποίων η ικανοποιήση είναι θέμα ύψιστης προτεραιότητας. Η εταιρεία πιστεύει ότι “Οι πελάτες της αξίζουν μια πραγματικά συνολική φροντίδα και εξυπηρέτηση, τόσο πριν, όσο και μετά από την πώληση”.

Τα υδατόλουτρα και οι ψυχόμενοι-θερμαινόμενοι κυκλοφορητές της Labo Inc. μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πλήθος βιομηχανικών και εργαστηριακών εφαρμογών, όπως χημείας, διατροφής, ποτών, αυτοκινήτων, αεροναυτικής, αμυντικής βιομηχανίας, υγείας, υφασμάτων και μεταλλουργίας. Όλα τα προϊόντα είναι κατασκευασμένα σύμφωνα με τις απαιτήσεις των Ευρωπαϊκών κανονισμών ασφαλείας. Η εταιρεία είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ποιότητας ISO 9001:2015 από τον φορέα διαπίστευσης Tüv Rheinland. Βασικές πολιτικές της εταιρείας είναι η ικανοποιήση των πελατών της και η διαρκής της εξέλιξη!

Η Labo Inc. μεγαλώνει μέρα με τη μέρα στον κόσμο με το motto της:

“Y O U   W I L L   L I K E   I T”

Δείτε περισσότερα για την Labo Inc.

Κατεβάστε τον κατάλογο των προϊόντων.