Συνεργασία με τον οίκο CHROMATEC Ρωσίας!

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε την έναρξη της συνεργασίας της ALS με το ρωσικό οίκο CHROMATEC, κατασκευστή Χρωματογραφικών συστημάτων αέριας φάσης (GC) και Αέριας Φασματογραφίας Μαζας (GC-MS) καθώς και συναφών χρωματογραφικών συστημάτων.

Το όνομα της εταιρείας CHROMATEC προέρχεται από τις λέξεις CHROMATography και ECology.

Ιδρύθηκε το 1991 από ομάδα έμπειρων και ταλαντούχων μηχανικών εξειδικευμένων στο πεδίο της Αέριας Χρωματογραφίας. Στόχος της εταιρείας είναι η ικανοποίηση των πλέον απαιτητικών προσδοκιών των πελατών της, δημιουργώντας υψηλής ποιότητας όργανα και υπηρεσίες, παρέχοντας ολοκληρωμένες αναλυτικές λύσεις σε ευρεία ποικιλία εφαρμογών, επεκτείνοντας διαρκώς τον κατάλογο των προϊόντων της και βελτιώνοντας διαρκώς τα προϊόντα και τις παρεχόμενες υπηρεσίες. Χάρη σε αυτή τη διαρκή δραστηριότητα που πλησιάζει τα 30 χρόνια, η Chromatec αναγνωρίζεται πλέον ως ηγέτιδα δύναμη στο πεδίο της Αέριας Χρωματογραφίας και συναφών συστημάτων στη ρωσική και ασιατική αγορά καθώς και στην κοινοπολιτεία ανεξαρτήτων κρατών (CIS).

Επιγραμματικά το portfolio της εταιρείας περιλαμβάνει:

  • Εργαστηριακούς Αέριους Χρωματογράφους (GC) και φασματογράφους μάζας (GC-MS)
  • Αυτόματους Χρωματογραφικούς Αναλυτές Πετρελαιοειδών
  • Γεννήτριες αερίου υδρογόνου και καθαρού αέρα
  • Δειγματολήπτες υγρών και αερίων για Αέρια Χρωματογραφία
  • Δειγματολήπτες HeadSpace
  • Θερμικούς εκρροφητές

Η εταιρεία παρέχει ολοκληρωμένες αναλυτικές λύσεις στον τομέα Περιβάλλοντος, Τροφίμων, Ιατροδικαστικής, Βιομηχανίας, Καυσίμων και Φαρμακευτικής.

Είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ποιότητας ISO 9001 το οποίο εφαρμόζει σε όλα τα στάδια της ανάπτυξης, κατασκευής, προϊόντων και υπηρεσιών.

Όλα τα προϊόντα διαθέτουν πιστοποιητικό ευρωπαϊκής συμμόρφωσης CE mark.

Δείτε τα προϊόντα της CHROMATEC στην ιστοσελίδα μας.

Περισσότερα για την εταιρεία μπορείτε να δείτε ΕΔΩ