Φασματόμετρα NMR

Η εταιρεία OXFORD INSTRUMENTS Magnetic Resonance παρέχει τα παρακάτω φασματόμετρα Μαγνητικού Πυρηνικού Συντονισμού (NMR):

X-Pulse

Το X-Pulse είναι ένα φασματόμετρο NMR ευρείας ζώνης και υψηλής ευκρίνειας. Xρησιμοποιεί έναν μόνιμο μαγνήτη 60MHz ο οποίος μπορεί να τοποθετηθεί σε ένα εργαστήριο χωρίς να απαιτεί κρυογενικά υγρά.

Eίναι κατάλληλο για εφαρμογές στη γεωργία, στα τρόφιμα, στα φάρμακα, στην αυτοκινητική και αεροπορική βιομηχανία, στα πολυμερή, στα χημικά καθώς επίσης είναι κατάλληλο για έρευνα και εκπαίδευση.

Δείτε περισσότερα


MQC+

Το φασματόμετρο NMR MQC+ είναι ένα σύγχρονο και εύχρηστο όργανο ραδιομετρίας σχεδιασμένο για τη ποσοτική ανάλυση πυρήνων υδρογόνου και φθορίου σε διαφορετικές φυσικές καταστάσεις. Οι εφαρμογές περιλαμβάνουν ταχεία ανάλυση ελαίου / λίπους και υγρασίας με ελάχιστη προετοιμασία δείγματος, περιεκτικότητα στερεών σε λιπαρά, κατανομές μεγέθους σταγονιδίων, επικαλύψεις σε νήματα και υφάσματα, ιδιότητες πολυμερών και πρόσθετα, υδρογόνο σε καύσιμο, κερί σε καύσιμο / λάδι σε κερί και πολυάριθμες μετρήσεις φθορίου για φαρμακευτική και χημική ανάλυση

Διατίθενται προαιρετικές εκδόσεις MQC+23, MQC+5 and MQC+F, ανάλογα με το είδος του δείγματος και την επιθυμητή ευαισθησία. Γρήγορη, ασφαλής, ακριβείας και μη-καταστροφική ανάλυση σε λίγα μόνο δευτερόλεπτα.

Προσφέρονται μοντέλα προσαρμοσμένα σε εξειδικευμένες εφαρμογές (MQC+Oilseed analyzer, MQC+ Spin Finish Analyzer, MQC+Solid Fat analyzer).

Κάνετε κλικ στους συνδέσμους να δείτε περισσότερα για τα διαθέσιμα μοντέλα & επιλογές:


MQR

Το MQR είναι ένα ερευνητικό σύστημα TD-NMR χαμηλής ευκρίνειας και υψηλής απόδοσης, σχεδιασμένο για εφαρμογές που βασίζονται σε μετρήσεις ραδιομετρίας ή / και διάχυσης. Το σύστημα περιλαμβάνει ένα ψηφιακό φασματόμετρο υψηλής απόδοσης, ένα μόνιμο μαγνήτη 20MHz (0.47T) και επιλογή από εναλλάξιμους ανιχνευτές (probes) 10, 18 και 26mm.

Δείτε περισσότερα


GeoSpec

Η σειρά οργάνων GeoSpec είναι το αποτέλεσμα μίας επιτυχημένης συνεργασίας μεταξύ της Oxford Instruments και της Green Imaging Technologies (GIT), τους παγκόσμιους ηγέτες στον τομέα του hardware και του software για την ανάλυση γεωλογικών πυρήνων με NMR.

Το GeoSpec είναι το βιομηχανικό πρότυπο NMR αναλυτή γεωλογικών πυρήνων, με εγκαταστάσεις σχεδόν σε κάθε σημαντικό παραγωγό πετρελαίου και σε κάθε εργαστήριο παροχής εξειδικευμένων αναλύσεων γεωλογικών πυρήνων (SCAL laboratory) σε όλο το κόσμο. Είναι διαθέσιμα 3 μοντέλα τα οποία λειτουργούν στα 2, 12 και 20 MHz. Το μοντέλο GeoSpec 2MHz είναι το βιομηχανικό πρότυπο για μετρήσεις ρουτίνας των κατανομών χαλάρωσης (relaxation distributions), επιτρέποντας τη πρόβλεψη βασικών πετροφυσικών παραμέτρων όπως το πορώδες, οι προσδιορισμοί ελεύθερου και δεσμευμένου υγρού και η αποκοπή Τ22 cutoff).      

Δείτε περισσότερα