Αποσάρθρωση-Σκληρότητα-Ευθρυπτότητα

Η εταιρεία Pharma Test παρέχει πλήρη σειρά συσκευών μέτρησης Αποσαρθρωσης, Σκληρότητας καθώς και Ευθρυπτότητας δισκίων, συσκευές απαραίτητες σε όλες τις εταιρείες φαρμακευτικών προϊόντων. Τα προϊόντα είναι πλήρως συμμορφωμένα με τις οδηγίες της Ευρωπαϊκής και Αμερικανικής Φαρμακοποιίας καθώς και με τις απαιτήσες GMP.

Κάνετε κλικ στους παρακάτω συνδέσμους για να δείτε αναλυτικά όλα τα προϊόντα ανά κατηγορία.

Αποσάρθρωση

Οι συσκευές είναι πλήρως συμμορφωμένες κατά USP 701/2040 και EP 2.9.1/ Test A and B. Είναι κατασκευασμένες από ανοξείδωτο χάλυβα σύμφωνα με το πρωτόκολλο GMP. Διατίθενται σταθμοί από μία έως τέσσερις θέσεις.

 

Σκληρότητα

Όλες οι συσκευές μέτρησης σκληρότητας της Pharma Test είναι πλήρως συμμορφωμένες με τις οδηγίες USP 1217 και EP 2.9.8. Διατίθενται συσκευές μέτρησης μόνο της σκληρότητας ή συσκευές “3 σε 1”. Προσφέρεται επίσης συσκευή μέτρησης σημείου θραύσης αμπούλας. Η συσκευή PT-MT3 αποτελεί την επιλογή για τη διαδικασία βαθμονόμησης και πιστοποίησης για τα σκληρόμετρα όλων των κατασκευαστών.

Ευθρυπτότητα

Ο έλεγχος της Ευθρυπτότητας χρησιμοποιείται για την αξιολόγηση της αντοχής των δισκίων κατά την μεταφορά τους. Κύρια χαρακτηριστικά:

  • Όλες οι συσκευές Ευθρυπτότητας Pharma Test είναι πλήρως συμμορφωμένες κατά USP 1216 & EP 2.9.7
  • Διατίθενται συσκευές μεταβλητής και σταθερής ταχύτητας περιστροφής τυμπάνου
  • Διαθέσιμα τύμπανα αποσάρθρωσης (“Roche”) και τριβής
  • Αντιστατική επίστρωση τυμπάνων
  • Υποστηρίζεται λειτουργία σε γωνία 10° για την τοποθέτηση μεγαλύτερων δισκίων