Έναρξη συνεργασίας με τον οίκο OXFORD INSTRUMENTS – Magnetic Resonance!

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε την έναρξη αποκλειστικής συνεργασίας με τον κατασκευστικό οίκο OXFORD INSTRUMENTS – Magnetic Resonance.

Η εταιρεία Oxford Instruments plc είναι ένας κορυφαίος κατασκευαστής προϊόντων, συστημάτων και εργαλείων υψηλής τεχνολογίας τα οποία χρησιμοποιούνται στη βιομηχανία και στην επιστημονική έρευνα. Ο βασικός της στόχος είναι η υποστήριξη των πελατών της στην αντιμέτωπιση μερικών από των πλέον απαιτητικών προκλήσεων στο σύγχρονο κόσμο της τεχνολογίας, επιτρέποντας μια πιο πράσινη οικονομία, αυξημένη συνεκτικότητα, βελτιωμένη υγεία και άλματα στην επιστημονική έρευνα. 

Το τμήμα Magnetic Resonance του οίκου Oxford Instruments προσφέρει μία σειρά από όργανα Πυρηνικού Μαγνητικού Συντονισμού (NMR) για ένα ευρύ φάσμα βιομηχανικών και ερευνητικών εφαρμογών στο πεδίο των τροφίμων και της γεωργίας, αυτοκινητοβιομηχανίας και αεροναυπηγικής, υλικών τεχνολογίας, χημικών προϊόντων, ελέγχου περιβάλλοντος, εξόρυξης και μεταλλουργίας, φαρμάκων, πολυμερών, υφασμάτων, ανάλυσης γεωλογικών πυρήνων κ.ά.

Δείτε περισσότερα στην ιστοσελίδα μας.